БЛОГ

ILUKESKUS ÜHENDAB ILU JA TEHNOLOOGIA

Ilukeskus ühendab ilu ja tehnoloogia

Rävala pst.3, 4 korrusel on nüüdsest avatud nii ilu ja tervist kui ka harmoonilist kooskõla hindav ilukeskus DeLavue. DeLavue pakub iluhoolduste täisteenust ja seab kliendi probleemide lahendamisel eesmärgiks keha kui terviku hindamise.

Oma igapäevatöös kasutavad DeLavue iluspetsialistid kõrgtasemel aparaadidiagnostikat, mis võimaldab saada naha seisundi kohta infot, mida üksnes visuaalne vaatlus ei anna. Leevendust saavad nii ealistest muutustest tulenevad probleemid, väsimuse jäljed kui ka probleemne nahk. Kliendile koostatud individuaalne kompleksprogramm võimaldab igakuise diagnostika abil jälgida nahas toimuvaid muutusi ja valitud metoodika tõhusust.

Nooruslikuma, kaunima ja värskema välimuse loomisele aitab kaasa DeLavues pakutav:
naha aparaadidiagnostika – naha niiskuse, rasueralduse, pH, elastsuse, pigmentatsiooni ja erüteemi hindamine
juuste ja peanaha diagnostika – juuste väljalangemise põhjused ning ravi määramine
kosmetoloogilised ilusüstid näole, kehale ja peanahale
spaahoolitsused näole ja kehale
juuksuri-stilisti teenused
massaažid
maniküür ja pediküür

DELAVUE ilukeskuse boonus ja eripära: spetsialist „viib” patsiendi tulemuseni, viiakse läbi igakuine arvutidiagnostika. On võimalus jälgida näitlikult, tuginedes numbritele, millised muudatused on välimuses toimunud ja kas on vaja algprogrammi korrigeerida.

DeLavue ilukeskus on avatud iga päev aadressil Rävala pst 3, 4 korrus. Lisainfo kodulehel www.delavue.ee

Источник: http://www.femme.ee/

28.12.2016 Без категории
О Support